
رونمایی از سامانه مدیریت اطلاعات پژوهشی و آموزشی در پژوهشگاه مواد و انرژی
با هدف تسهیل و ارتقای فرآیندهای پژوهشی و آموزشی، سامانهای یکپارچه برای مدیریت فعالیتهای علمی اعضای هیأت علمی راهاندازی شد.
به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی؛ سامانه مدیریت اطلاعات پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه مواد و انرژی، با تلاش و پیگیری دکتر علی خانلرخانی توسعه یافته و روز گذشته با حضور ایشان و جمعی از اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و کارشناسان پژوهشگاه رونمایی شد.
این سامانه با هدف یکپارچهسازی اطلاعات پژوهشی و آموزشی، ثبت و مدیریت فعالیتهای اعضای هیأت علمی، تسهیل فرآیندهای مرتبط با ترفیع، ارتقاء، تهیه و بهروزرسانی رزومه علمی و همچنین ساماندهی طرحها و دستاوردهای پژوهشی طراحی و پیادهسازی شده است.
دکتر علی خانلرخانی در مراسم رونمایی این سامانه، ضمن تشریح ویژگیها و قابلیتهای آن، گفت: «هدف از طراحی این سامانه، حذف فرآیندهای کاغذی، افزایش شفافیت و ارتقای کیفیت مدیریت پژوهش و آموزش در پژوهشگاه است. امیدواریم این سامانه بتواند گامی مؤثر در مسیر تبدیل پژوهشگاه به یک نهاد علمی پیشرو و پایدار باشد.»
وی افزود: «با بهرهگیری از این سامانه، فرآیندهای مرتبط با ثبت و بررسی فعالیتهای علمی، اعطای اعتبار ویژه (گرنت)، مدیریت رزومه و تهیه گزارشهای علمی بهصورت کاملاً الکترونیکی و بدون نیاز به گردش کاغذی انجام خواهد شد. این امر به تسریع امور، دقت بیشتر و کاهش خطاهای انسانی کمک شایانی خواهد کرد.»
در ادامه این مراسم، آموزش مقدماتی نحوه کار با سامانه نیز توسط دکتر خانلرخانی ارائه شد و حاضران، ضمن آشنایی با امکانات سامانه، سؤالات خود را مطرح کردند.
گفتنی است اعضای محترم پژوهشگاه میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنماییهای لازم، به بخش پشتیبانی سامانه مراجعه نمایند.
لازم به توضیح است پژوهشگاه مواد و انرژی یکی از پژوهشگاههای مستقل و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران است. این پژوهشگاه از چهار پژوهشکده سرامیک، نیمه هادیها، انرژی و پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته تشکیل شدهاست كه در ۱۲ گروه تخصصی به فعالیت های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط با مواد و انرژی می پردازند. این پژوهشگاه هم اکنون با توجه به اهداف برنامههای توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور، همكاری گستردهای با دانشگاهها، مراكز تحقیقاتی، صنایع، موسسات اجرایی بخش دولتی و بخش خصوصی برقرار کرده است. سرلوحه اهداف پژوهشگاه، توسعه علوم و فناوری در زمینههای بنیادی، كاربردی و توسعهای است كه از طریق اجرای پروژههای مربوط تحقق مییابد. علاوه بر این، پژوهشگاه تربیت محقق و پژوهشگر مورد نیاز كشور را از طریق برگزاری دورههای تحصیلات تكمیلی در سطوح دكتریتخصصی و كارشناسیارشد و نیز آموزشهای كوتاه مدت تخصصی داخلی و خارجی برای انتقال تجربههای فنی به عهده دارد. پژوهشگاه مواد و انرژی بهعنوان قطب تخصصی مواد و انرژی کشور با پشتوانه بیش از چهل و هشت سال تجربه تحقیقاتی، برخورداری از اعضای هیاتعلمی متخصص، تجهیزات آزمایشگاهی منحصر به فرد و شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی وابسته به معاونت علمی و فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه علم و فناوری و بهبود كیفیت صنعت نوپای كشور به عهده دارد. این پژوهشگاه هم اکنون با توجه به اهداف برنامههای توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور، همكاری گستردهای با دانشگاهها، مراكز تحقیقاتی، صنایع، موسسات اجرایی بخش دولتی و بخش خصوصی برقرار کرده است.