انتصاب معاونین فناوری، پژوهش و تحصیلات تکمیلی و مدیر واحد فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی پژوهشگاه مواد و انرژی
طی احکامی جداگانه از سوی دکتر حمید امیدوار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر منصور رضوی بهعنوان معاون فناوری، دکتر شاکر حاجتی بهعنوان معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی و همچنین دکتر محسن استادشعبانی بهعنوان سرپرست واحد فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی پژوهشگاه منصوب شدند.
به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی؛ این احکام در جلسه شورای پژوهشگاه که با حضور هیات رئیسه، مدیران و کارشناسان مربوطه و بهمنظور تدوین و اجراییسازی برنامه راهبردی این پژوهشگاه برگزار شد، اعطا شد.
در این جلسه دکتر یونس محمدی مجری تدوین برنامه راهبردی و ماموریتگرای پژوهشگاه، به ارائه چارچوب مفهومی تدوین، اجراییسازی و اجرای این برنامه راهبردی و ماموریتگرا پرداخت و در ادامه معاونین، روسای پژوهشکدهها و مدیران واحدها درخصوص برنامههای پیشنهادی خود در راستای اهداف برنامه راهبردی، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است پژوهشگاه مواد و انرژی یکی از پژوهشگاههای مستقل و زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران است. این پژوهشگاه از چهار پژوهشکده سرامیک، نیمه هادیها، انرژی و پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته تشکیل شدهاست كه در ۱۲ گروه تخصصی به فعالیت های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط با مواد و انرژی می پردازند. این پژوهشگاه هم اکنون با توجه به اهداف برنامههای توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور، همكاری گستردهای با دانشگاهها، مراكز تحقیقاتی، صنایع، موسسات اجرایی بخش دولتی و بخش خصوصی برقرار کرده است.سرلوحه اهداف پژوهشگاه، توسعه علوم و فناوری در زمینههای بنیادی، كاربردی و توسعهای است كه از طریق اجرای پروژههای مربوط تحقق مییابد. علاوه بر این، پژوهشگاه تربیت محقق و پژوهشگر مورد نیاز كشور را از طریق برگزاری دورههای تحصیلات تكمیلی در سطوح دكتریتخصصی و كارشناسیارشد و نیز آموزشهای كوتاه مدت تخصصی داخلی و خارجی برای انتقال تجربههای فنی به عهده دارد. پژوهشگاه مواد و انرژی بهعنوان قطب تخصصی مواد و انرژی کشور با پشتوانه بیش از چهل و هشت سال تجربه تحقیقاتی، برخورداری از اعضای هیاتعلمی متخصص، تجهیزات آزمایشگاهی منحصر به فرد و شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی وابسته به معاونت علمی و فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه علم و فناوری و بهبود كیفیت صنعت نوپای كشور به عهده دارد.
این پژوهشگاه هم اکنون با توجه به اهداف برنامههای توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور، همكاری گستردهای با دانشگاهها، مراكز تحقیقاتی، صنایع، موسسات اجرایی بخش دولتی و بخش خصوصی برقرار کرده است.