کسب و کار
انعقاد تفاهمنامه مشترک شبكه نانوفناوری جهان اسلام (INN) و دانشگاه علوم الكرخ عراق
شبكه نانوفناوري جهان اسلام (INN) در حاشيه رويداد بينالمللي «هفته علم و فناوري ايران و عراق»، با دانشگاه علوم الكرخ عراق تفاهمنامه همكاري مشترك امضاء كرد.
به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی؛ رويداد «هفته علم و فناوري ايران و عراق» در تاريخ ۲۸ دي تا ۱ بهمن ۱۴۰۳ (۱۷ تا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵) با هدف توسعه همكاريهاي علمي و پژوهشي و تقويت زيرساختهاي فناوري، به ميزباني عراق و با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري جمهوري اسلامي ايران (دكتر حسين سيمايي صرّاف)، رئيس مركز همكاريهاي علمي بينالمللي وزارت عتف (دكتر اميد رضاييفر) و معاونان و مسئولان وزارت عتف ايران، وزير آموزش عالي و تحقيقات علمي عراق (دكتر نعيم عبدياسر العبودي)، قائممقام وزير علوم عراق (دكتر حيدر عبد ضهد)، معاونان و مسئولان وزارت آموزش عالي عراق، رؤساي ۶۰ دانشگاه و پژوهشگاه برجسته از ايران و عراق، رؤساي پاركهاي علم و فناوري و رايزنهاي علمي و فرهنگي دو كشور، در دانشگاه الزهرا شهر كربلا عراق برگزار شد.
دكتر حميد اميدوار، رئيس شبكه نانوفناوری جهان اسلام (INN)، در حاشيه نشست رويداد «هفته علم و فناوري ايران و عراق» در تاريخ ۳۰ ديماه ۱۴۰۳، با رئيس دانشگاه علوم الكرخ عراق ديدار و گفتگو كرد. در اين ديدار كه دكتر ابوالحسن ايماني، دبير شبكه نانوفناوری كشورهاي اسلامي INN، نيز حضور داشت، سند تفاهمنامه همكاري مشترك بينالمللي دوجانبه با محوريت برگزاري دورهها و كارگاههاي آموزشي مشترك براي استادان و دانشجويان و همكاريهاي علمي و پژوهشي و فناوري، بهروزرساني و امضاء شد. گفتني است INN تا قبل از برگزاري اين رويداد، با دانشگاه واسط عراق نيز يادداشت تفاهم همكاري مشترك بينالمللي امضاء كرده بود.
دکتر حمید امیدوار رئیس شبکه نانوفناوری جهان اسلام با اعلام اینکه اين رويداد، فرصت مغتنمي براي بهروزرساني قابليتهاي همكاري مشترك بينالملي با دانشگاه فوق است تصریح کرد: بهرهمندي از توانمنديها و ظرفيتهاي علمي و پژوهشي دو طرف در زمينههاي موردعلاقه مدنظر بود. دکتر حمید امیدوار افزود: هفته علم و فناوري ايران و عراق، بستري براي همكاري منطقهاي در حوزه علم و فناوري و فرصتي براي ارتقاء روابط دانشگاهي، توسعه فناوريهاي مشترك، تبادل دانش و دستاوردهاي نوين علمي و فناوري و ايجاد همكاريهاي جديد در حوزههاي مختلف تخصصي موردنياز دو كشور است.وی تصریح کرد: امیدوارم این همکاری بین دو کشور به عنوان الگویی برای سایر کشورهای همسایه مدنظر باشد و در ادامه با الگوگیری از این حرکت علمی و پژوهشی، همکاری بین کشورهای منطقه در زمینههای علمی و پژوهشی افزایش یابد.