گاز

خط لوله گاز جدید چلوند- اردبیل به خطوط لوله سراسری گاز متصل شد

شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در فرایندی فشرده و شبانه‌روزی موفق شد طی ۱۶ ساعت، عملیات اتصال نهایی خط لوله جدید چلوند- اردبیل به ایستگاه تقویت فشار گاز اردبیل را با موفقیت انجام دهد.

به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از ایرنا؛ «مهدی باجلان» مسئول پروژه خط لوله گاز جدید چلوند – اردبیل انجام موفق عملیات اتصال نهایی را حاصل همکاری همه‌جانبه مدیریت دیسپچینگ ملی گاز و شرکت عملیات انتقال گاز و گامی اساسی در فرایند راه‌اندازی این پروژه دانست.

وی خاطر نشان‌ کرد: اکنون با اتصال نهایی خط لوله گاز جدید ۳۰ اینچ چلوند- اردبیل به خطوط اول سراسری گاز و خط فعلی چلوند- اردبیل، به‌محض اتمام پروژه، می‌توانیم بدون قطع گاز، تزریق گاز را انجام دهیم.

مسئول پروژه احداث خط لوله گاز جدید چلوند- اردبیل، اتمام فرایند اتصال نهایی قبل از شروع فصل سرما را مهم دانست و افزود: انجام این عملیات، مستلزم برش خط لوله و قطعی گاز بود که انجام سریع آن سبب شد رکوردی جدید در انجام فرایند Tie-in بدون حادثه در پروژه‌های صنعت گاز به ثبت برسد.

باجلان، مراحل عملیات اتصال نهایی را شامل برشکاری سرد، گچ پلاگ، برشکاری، لبه‌سازی، فیت‌آپ، جوشکاری، رادیوگرافی و عایق‌کاری برشمرد و گفت: روند پیشرفت پروژه خط لوله گاز چلوند- اردبیل با شتاب و بر اساس برنامه در جریان است و تا پایان سال جاری این پروژه که سرآغاز تحولات مهمی در صنعت و کشاورزی شمال غرب ایران است، تقدیم مردم می‌شود.

به گزارش ایرنا، احداث خط لوله گاز ۵۵ کیلومتری به قطر ۳۰ اینچ به‌منظور تأمین منابع گاز مورد نیاز در شهرهای شمالی استان اردبیل در دستور کار شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران قرار گرفت.

این خط انتقال از ایستگاه چلوند آستارا آغاز و روزانه ۱۵.۲۵ میلیون مترمکعب گاز را به شهر اردبیل منتقل خواهد کرد که با احتساب (ظرفیت انتقال خطوط قدیم و جدید)، مجموع گاز ورودی به این شهر به روزانه ۳۰.۰۵ میلیون متر مکعب می‌رسد.

این پروژه می‌تواند در توسعه آینده استان اردبیل تاثیر قابل توجهی داشته باشد و همسو با موفقیت پروژه‌های خطوط لوله رشت- چلوند و اردبیل- گرمی، ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی شمال غرب ایران را شکوفا کند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا