برقخورشیدی

مجوز تولید ۵۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در استان کرمانشاه صادر شد

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب با بیان اینکه از مهمترین برنامه‌های شرکت‌های منطقه‌ای برق توسعه نیروگاه های خورشیدی و بهره گیری از منابع خدادادی تجدیدپذیر است، گفت: بدین منظور این شرکت برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان کرمانشاه مجوز تولید ۵۰ مگاوات برق را صادر کرده‌ است.

به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از ایرنا؛ «علی اسدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ با اشاره به اهمیت روز افزون توسعه انرژی های پاک مانند برق خورشیدی؛ افزود: کشور ایران باتوجه به موقعیت جغرافیایش؛ ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی دارد که باید از این ظرفیت خدادادی در راستای کاهش سوخت های فسیلی که محدودند؛ استفاده کنیم.

وی گفت: به همین خاطر در شرکت برق منطقه ای غرب مجوز پروانه تولید ۵۰ مگاوات برق در استان کرمانشاه صادر شده و هیچ منع قانونی برای صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی در سطح منطقه نداریم.

اسدی اظهار داشت: تولید هر مگاوات برق‌خورشیدی به ۲ هکتار زمین نیاز است، به همین دلیل شرکت برق منطقه ای برای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم نامه و هماهنگی های لازم را با ارگان های همچون اداره کل منابع طبیعی و جهاد کشاورزی انجام داده که اگر متقاضیان تمایل داشته باشند در زمین های درجه سوم و منابع طبیعی نیروگاه احداث کنند.

وی همچنین یکی از بهترین راهکارها برای توسعه نیرگاه های خورشیدی را نصب پنل های خورشیدی بر سقف بام ها مانند واحدهای مسکونی، اداری، تجاری و تولیدی عنوان کرد و افزود: در این راستا شرکت‌برق منطقه ای کاملا از نظر فنی مشاوره ای از متقاضیان این طرح ها پشتیبانی می کند.

مجوز تولید ۵۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی در استان کرمانشاه صادر شد

۲۲ سال برق نیروگاه‌های خورشیدی را تضمینی می‌خریم

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب در ادامه از جمله مهمترین حمایت های این شرکت را ارایه تسهیلات به متقاضیان احداث نیروگاه خورشیدی ذکر کرد و بیان داشت: این شرکت؛ افرادی را که تمایل به احداث نیروگاه خورشیدی داشته باشند برای دریافت وام ارزان قیمت به بانک های عامل معرفی می کند.

اسدی همچنین خرید تضمینی ۲۲ ساله برق از نیروگاه های خورشیدی را از مهمترین حمایت های این شرکت اعلام کرد و گفت: خود این شرکت؛ برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی را ۲۲ سال خرید تضمنی می کند و با آنها از ابتدا قرارداد می بندد.

وی اضافه کرد: سرمایه گذاران در نیروگاه های خورشیدی بدانند اصل سرمایه آنها کمتر از سه سال برمی گردد و مابقی سال ها نیروگاه‌های خورشیدی برای آنها به غیر از هزینه نگهداری فقط سود خواهد داشت.

وی در پایان برق را از زیرساخت ترین شرایط توسعه هر شهر و جامعه دانست و گفت: قطعا و بدون شک احداث نیروگاه خورشیدی و حتی نصب پنل های خورشیدی بر روی پشت بام ها برای افراد از نظر مالی سوده‌ده خواهد بود و فقط در این خصوص باید به افراد و بخش خصوصی اطلاع رسانی بیشتر شود.

شرکت برق منطقه‌ای غرب با پوشش ۷۴ هزار کیلومتر مساحت و جمعیت حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، بیش از ۸۵ هزار و ۷۲۰ کیلومتر شبکه انتقال برق و هزار و ۶۵۰ مشترک دارد که ۲۵ مشترک آن از واحدهای صنعتی سنگین مانند کارخانه سیمان و پتروشیمی است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا