گاز

معاون وزیرنفت در امور گاز اذعان داشت: نیروی انسانی توانمند؛ مهم‌ترین عامل موفقیت سازمان

همان‌گونه که حفظ تأسیسات و تجهیزات از اولویت‌های سازمان است، نیروی انسانی و پتانسیل آن‌ها نیز، باید به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های پراهمیت و برگ برنده سازمان به‌طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان البرز؛ سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در نخستین جلسه کاری خود در جمع مدیران ارشد این شرکت، با بیان این مطلب، اظهار کرد: بهره‌مندی از نیروهای مجرب، توانمندسازی نیروی انسانی و استفاده از پتانسیل‌های وجودی آن‌ها باید در سرلوحه کارهای ما قرار گیرد.

وی ادامه داد: این نیروها برگ برنده سازمان هستند، نباید صرفاً آن‌ها را جذب و بعد از کسب تجارب ارزنده بر اثر کم‌توجهی  آن‌ها را کنار بگذاریم؛ بلکه باید از قابلیت‌های آن‌ها به خوبی بهره‌مند شد و از این سرمایه گرانبها  مراقبت کرد.

توکلی در ادامه، افزود: در کنار نگاه انسان‌محور و تکریم آن، باید بر حفظ تأسیسات و تجهیزات موجود ، تگهداشت و ارتقای آن‌ها اهتمام ورزید، ما باید به سمت و سویی برویم که داشته‌های خود را حفظ کنیم؛ همان‌طور که نیروها و منابع انسانی ما نیاز به توجه دارند تأسیسات و تجهیزات نیز نیازمند نگهداری و مراقبت دارند.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که باید برای تأسیسات در حال بهره‌برداری خود، سیستم نگهداشت مناسبی داشته باشیم، گفت: رویکرد ما باید بر حفظ تأسیسات و تجهیزات موجود با اعمال هزینه در نگهداشت باشد تا بتوانیم از داشته‌های خود به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به بازدید روز گذشته خود از مهد انرژی کشور، درخصوص کاهش گازهای مشعل توضیح داد: باید بدانیم که این مهم یک تکلیف قانونی و از پروژه‌های اولویت‌دار شرکت ملی گاز ایران است که خوشبختانه از سال ۱۳۹۹ در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده و در ۱۴۰۱، به‌صورت یک برنامه، مدون در اختیار دست‌اندرکاران قرار گرفت و تبدیل به یک برنامه بلندمدت ۴ ساله شد؛ این در حالی است که در بحث کوتاه‌مدت، یعنی اصلاح فرآیند، نیاز به برنامه مدونی داریم که هرچه سریع‌تر باید عملیاتی شود.

توکلی در ادامه، بیان داشت: بر این باورم که موارد مطروحه در جلسات مدیریتی، به‌منزله حجت است و فرد مسئول، در قبال کارهای انجام‌شده و نشده، پاسخگو خواهد بود؛ بنابراین ضروری است برنامه کاربردی مربوط به پروژه کاهش گازهای مشعل تهیه و به‌طور منظم، گزارش پیشرفت آن ارایه شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: در بحث نگهداری و تعمیرات و اورهال  واحدهای آماده به کار، باید نظارت و پیگیری بهتری داشته باشیم؛ به همین دلیل، بهترین گزینه در این زمینه، راه‌اندازی ویدئوکنفرانس‌هاست تا در جلسات هیأت‌مدیره به نتیجه اصلی و عملیاتی آن برسیم، درخصوص توربین‌ها هم به همین ترتیب باید، موارد را به درستی و با سرعت، بررسی و راهکارهای عملیاتی ارایه کنیم.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در پایان، اظهار داشت: باید اشتباهات خود را پذیرفته و آن را تکرار نکنیم و به الزامات قانونی احترام بگذاریم و با همگرایی، در راستای انجام رسالت و وظیفه خود که همانا تأمین پایدار و مطمئن گازطبیعی است، با تمام توان حرکت کنیم. فراموش نکنید، هر چه اعتبارتان بیشتر باشد، به مدارج عالی‌تر می‌رسید؛ در حالی که تخریب خود، به‌ منزله تخریب یک صنعت است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا