برق

تحول در شبکه برق روستایی استان با طرح بهارستان

طرح جهادی بهسازی شبکه برق روستایی موسوم به بهارستان، یکی از طرح های مهم و ضروری شرکت توانیر که از سال ۱۴۰۰ در تعدادی از روستاهای استان اردبیل اجرا شده، به همت تلاشگران عرصه برق استان، کارنامه موفقی ثبت کرده و رضایت و آسایش اهالی را به دنبال داشته است.

به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل؛ وضعیت جغرافیایی و طبیعی استان اردبیل، یکی از مناطق چهار فصل کشور محسوب می شود که همواره تابستانهای شمال و جنوب استان، اختلاف دمای فاحشی را ثبت کرده و این عوامل سبب شده پیک مصرف برق در برخی مناطق استان، زودتر از موعد کلید بخورد.
از آنجائیکه نزدیک به نصف جمعیت استان در روستاها ساکن بوده و به کشاورزی و دامداری مشغول هستند، توجه و بهبود زیرساخت های شبکه برق روستایی، یکی از واجبات خدمات رسانی به اهالی استان بوده و شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل نیز، تحقق این مهم را جزو اولویت های اصلی خود قرار داده است.
از اینرو، اجرای طرح بهارستان توانیر در روستاهای اردبیل، علاوه بر اهمیت حفظ و نگهداری از تاسیسات برق، به توسعه خدمات رسانی منجر شده و افزایش رضایت مندی جمعیت روستایی را فراهم کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به اهمیت برق رسانی به روستاها و توسعه و بهسازی شبکه برق این مناطق گفت: از اوایل سال ۱۴۰۰ طرح بهارستان در روستاهای استان کلید خورده و بواسطه اجرای این طرح، در طول سه سال گذشته، شبکه برق بیش از ۳۰۰ روستای استان در قالب طرح بهارستان، بهسازی و بهبود یافته است.
حسین قدیمی با عنوان اینکه طی سه سال گذشته، بیش از ۴۰ هزار خانوار روستایی از خدمات طرح بهارستان بهره مند شده اند افزود: در بازه زمانی مذکور، ۱۳۴ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۲۲۶ کیلومتر شبکه فشار ضعیف روستایی ایجاد و نزدیک به ۲۰۰ ترانس برق روستایی نصب شده است.
وی با اشاره به برق رسانی ۲۲ روستای فاقد برق طی سه سال گذشته گفت: در این مدت و در سایه اجرای طرح بهارستان، نزدیک به ۷۰۰ خانوار عشایری فاقد برق نیز، برق رسانی شده است.
قدیمی مجموع اعتبارات اختصاص یافته به طرح بهارستان در طول سه سال اخیر را ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: شرکت توانیر برای تداوم خدمت رسانی به روستاها، طرح بهارستان را با هدف ایجاد پایداری برق و کاهش تلفات و خاموشی شبکه های برق روستایی آغاز کرده و امیدواریم با تداوم اجرای این طرح در روستاهای استان، بیش از پیش زمینه محرومیت زدایی و آسایش مشترکان در روستاها فراهم شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به تبدیل یک هزار و ۲۵۰ کیلومتر شبکه مسی به کابل نگهدار در روستاهای استان گفت: بیش از ۶۴۲ میلیارد تومان اعتبار در طول سه سال اخیر در این زمینه و در جهت توسعه کابل خودنگهدار در استان اردبیل هزینه شده است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا