بخشی از عملکرد ۱۰۰ روزه شرکت ملی گاز ایران در دولت چهاردهم
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، رویکرد اصلی این شرکت در این دوره را ترویج نگاه امیدوارانه به آینده، عنوان و تصریح کرد: دستاوردها و خدمات ارائهشده صنعت گاز باید به بهترین وجه برای مردم تبیین شود؛ این امر به اشاعه امید در جامعه، ایجاد تعامل و همراهی در بدنه دولت منجر خواهد شد.
به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران؛ سعید توکلی ضمن ارایه گزارش بخشی از عملکرد ۱۰۰ روزه این شرکت در دولت چهاردهم، اظهار داشت: دولت طی این مدت، تمام تلاش خود را برای پایداری جریان گاز به کار گرفته و امید دارد تا با همکاری و همیاری مردم و همافزایی تمام سازمانها، زمستانی گرم و بدون دغدغه را برای مردم به ارمغان بیاورد.
وی در ادامه، با اشاره به اجرای خط لوله انتقال گاز اردبیل- گرمی، بهمنظور پایداری گاز در دورترین نقاط مرزی ایران، به بیان بخشی از دستاوردهای دولت طی ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم، پرداخت.
اجرای خط لوله انتقال گاز اردبیل – گرمی
توکلی پایداری گاز در دورترین نقاط مرزی ایران با اجرای خط لوله گاز اردبیل- گرمی را یکی از مهمترین این پروژهها طی این مدت دانست و توضیح داد: اجرای این پروژه تأمین گاز پایدار، رونق قابل توجه اشتغال و توسعه معیشت ساکنان شمال استان اردبیل را درپی دارد؛ بنابراین نه تنها روند مهاجرت بومیان متوقف میشود، بلکه مهاجرت معکوس نیز شکل میگیرد.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، با توجه به مرزی بودن این خطه، همسو با توسعه تولیدات کشاورزی و صنعتی در استان، امکان افزایش حجم صادرات این محصولات به کشورهای همسایه نیز پدید میآید.
وی خط لوله گاز اردبیل – گرمی به طول ۷۶ کیلومتر را بهعنوان یکی از راهبردیترین پروژهها در استان اردبیل عنوان کرد و گفت: با تکمیل دیگر فازها، در زمستان در شهرکهای گلخانهای کشت و صنعت مغان، بهویژه شهر مرزی پارسآباد، دیگر شاهد افت فشار نخواهیم بود.
اجرای خط لوله دوراهی دشتک – نهبندان
توکلی در ادامه، درخصوص اجرای پروژه خط لوله دوراهی دشتک- نهبندان، اظهار داشت: این پروژه برای رفع مشکل افت فشار گاز مناطق خراسان جنوبی تعریف شد تا از ظرفیت خط لوله هفتم سراسری گاز برای تأمین نیاز این استان استفاده شود.
وی با بیان اینکه این خط از شمال سیستان و بلوچستان آغاز و پس از طی ۶۷۱ کیلومتر در نهبندان واقع در استان خراسان جنوبی پایان مییابد، تصریح کرد: از این پس، گاز از مسیر سیستان و بلوچستان در خط جدید جریان مییابد و نیازهای استان خراسان جنوبی را تأمین میکند.
به گفته وی، اگر زمانی هم سیستان و بلوچستان افت فشار گاز پیدا کند، میتوان در مسیر مخالف و از خراسان جنوبی این کمبود را جبران کرد؛ یعنی انعطافپذیری به گونهای است که میتوان از هر دو طرف بین دو استان، تبادل گازی داشت.