تجارت دوخت برتر سبلان اردبیل هم ژنراتور دار شد
خاموشیهای گاه و بیگاه و ناخواسته برق در تابستان که در نتیجه ناترازی های تولید و مصرف روی می دهد، علاوه بر ایجاد مشکل در بخش خانگی و تجاری، صدمات متعددی را بر پیکره واحدهای تولیدی و صنعتگران وارد می کند.
به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل؛ برای عبور موفق از این شرایط و حذف ریسک قطعی برق، راه اندازی نیروگاه تولید برق، اقدامی است که می تواند صنایع را از مشکلات قطعی ها رهایی بخشد.
در کنار راه اندازی نیروگاه های خورشیدی و بادی، که از بهترین روش ها برای تولید برق سالم محسوب می شود، استفاده از ژنراتورها به عنوان مولدهای تولید برق اضطراری، یکی از راهکارهای مناسب برای گذر از خاموشی های تابستان برای صنایع کشور بشمار می رود.
شرکت تجارت دوخت برتر سبلان اردبیل به عنوان یکی از چند مجموعه بزرگ و کامل صنعت نساجی خاورمیانه و جزو واحدهای هزارتایی استان، طی روزهای گذشته با خرید یک دستگاه ژنراتور برق اضطراری با توان ۱۶۷۵ کیلو ولت آمپر به جمع واحدهای دارای مولدهای برق اضطراری پیوست.
سرپرست واحد برق شرکت تجارت دوخت برتر سبلان با اشاره به رفع دغدغه پرسنل شرکت از قطعی برق و جلوگیری از صدمات وارده به تجهیزات و بلاتکلیفی نیروهای کار شرکت با خرید و راه اندازی ژنراتور برق اضظراری گفت: خرید و نصب مولد اضطراری تولید برق در شرکت که با تمهیدات و برنامه ریزی های هیات مدیره محقق شد، اقدام شایسته ای بود که موجب خوشحالی پرسنل زحمتکش این شرکت شد.
نصیر میری تجهیز شرکت به مولد اضطراری را در افزایش راندمان تولید و رفع نگرانیها، موثر ارزیابی کرد و افزود: سالیان متمادی، روند فعالیت های مجموعه در فصول گرم سال به دلیل نبود ژنراتور، بارها با چالش های جدی مواجه و روال عادی امورات شرکت را با موانعی جدی روبروکرده بود که لذت بهره مندی از این ظرفیت به عنوان یک موهبت مهم، انگیزه فعالیت در پرسنل را دو چندان کرده است.
وی با اشاره به اختصاص بیش از ۲۰ میلیارد تومان برای خرید و استقرار این دستگاه در شرکت گفت: ژنراتور خریداری شده محصول کشور انگلستان بوده و ۵/۱ مگا وات قدرت تولید برق دارد که می تواند ۲۴ ساعته نصف مصرف برق مجموعه را تامین نماید.
سرپرست واحد برق این مجموعه با اشاره به تائید فنی این دستگاه توسط ۳ مرجع رسمی ( کارشناس رسمی برق، استاندارد و مکانیک) افزود: با نظر مثبت هیات مدیره، مقرر شده در آینده نزدیک یک دستگاه دیگر از همین برند جهت تامین ۱۰۰ درصدی برق مجموعه در روزهای بی برقی خریداری و به مجموعه اضافه شود.
وی فضای موجود در پشت بام سوله های شرکت برای نصب پنل های خورشیدی را فرصتی مغتنمی برای تولید برق پاک عنوان کرد و افزود: در صورت مساعدت های مالی و اختصاص وام های کم بهره از طرف سازمان های دخیل، شرکت تجارت دوخت برتر سبلان این آمادگی را دارد که بخش قابل توجهی از برق مصرفی خود را از این طریق تهیه نماید.
مولدهای اضطراری، بازوی کمکی واحدهای تولیدی در ساعات اعمال محدودیت
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل نیز با اشاره به اهمیت تجهیز مراکز حساس اداری و تولیدی استان به مولدهای اضطراری یا دیزل ژنراتور برای جلوگیری از خسارت به سیستم ها به دلیل خاموشی ها گفت: در پیک بار تابستان، به جهت ناترازی های حاصل از مصرف بی رویه و تحمیل خاموشی های مقطعی به شبکه توزیع، خساراتی به واحدها وارد می شود که مولدهای اضطراری آماده به کار تا حدود زیادی از میزان این خسارت ها جلوگیری می کند.
حسین قدیمی با تقدیر از تجهیز واحدهای تولیدی بزرگ استان به مولدهای اضطراری برق افزود: خرید ژنراتور برق شرکت تجارت دوخت برتر سبلان به همت هیات مدیره این مجموعه، اقدام مثبتی در تثبت جریان تولید و اشتغال این واحد ارزیابی می شود.
وی با توصیه به تامین مولدهای اضطراری برای مراکز حساس و حیاتی استان که برای تامین مولد اضطراری اقدامی نکرده اند، گفت: همه دستگاه ها و واحدهای تولیدی که نیاز ضروری به برق پایدار دارند، باید نسبت به تامین مولد اقدام کنند تا دوره پیک بار را با کمترین هزینه سپری نمایند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به اینکه صنایع بزرگ استان به عنوان مصرفکنندگان عمده برق، نقش بسیار مهمی در پایداری شبکه برق دارند افزود: همکاری این صنایع در مدیریت مصرف و کاهش پیک بار، تاثیر مستقیمی بر بهبود کیفیت برق و جلوگیری از خاموشیها دارد.
قدیمی با یادآوری پتانسیل بالای استان در زمینه انرژی خورشیدی و بادی اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل برنامههای جامعی برای تشویق و حمایت از سرمایهگذاری در بخش انرژیهای تجدیدپذیر دارد و با توجه به پتانسیل بالای استان در این زمینه، توسعه این منابع میتواند نقش مهمی در تامین برق پایدار و کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی ایفا نماید.