برق

افزایش قابلیت اطمینان برق‌رسانی در 3 شهرستان استان یزد

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد با اشاره به طرح ویژه تکمیل رینگ خط انتقال ابرکوه- مروست، گفت: این طرح موجب تقویت زیرساخت تأمین برق صنایع و معادن این سه منطقه کمتر برخوردار و توسعه متوازن زیرساخت برق در استان یزد می‌شود.

به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)؛ “ابوالفضل اسدی” با اشاره به اینکه پروژه خط انتقال ابرکوه- مروست در سفر سال 1400 رئیس‌جمهور به استان یزد تصویب شده است، افزود:‌ این پروژه شامل احداث ۹۰ کیلومتر خط دو مداره ۲۳۰ کیلوولت بین پست‌های ابرکوه و کلیدخانه اسمالون، احداث پست ۱۳۲ کیلوولت کلیدخانه اسمالون، توسعه ۱۳۲ کیلوولت پست مروست و همچنین احداث ۶۵ کیلومتر خط ۱۳۲ کیلوولت بین کلیدخانه اسمالون و پست مروست است.
وی بابیان اینکه این پروژه به‌صورت سه‌جانبه توسط شرکت برق منطقه‌ای یزد، ایمیدرو و بهره‌بردار معدن اسمالون در دست اجرا است،‌ ادامه داد:‌ طرح مذکور علاوه بر افزایش قابلیت اطمینان و تکمیل رینگ شبکه برق شهرستان‌های مروست، خاتم و ابرکوه، موجب تقویت زیرساخت تأمین برق صنایع و معادن این سه منطقه کمتر برخوردار و توسعه متوازن زیرساخت برق در استان یزد می‌شود.
معاون طرح و توسعه برق منطقه‌ای یزد نیز این طرح را شامل سه فاز دانست و افزود:‌ احداث اولین فاز این طرح در سال 1396 آغاز و در سال 1399 مورد بهره‌برداری قرار گرفت. همچنین فاز دوم این طرح نیز در سال 1399 آغاز شده و تا پایان آبان ماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
“علیرضا رفیعی” در تشریح جزییات اجرایی سومین فاز، با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی این فاز تاکنون 31 درصد بوده است، تصریح کرد: در فاز سوم،‌ احداث خط 132 کیلوولت اسمالون- مروست برنامه‌ریزی شد و احداث فونداسیون، تأمین، ساخت و تحویل 45 درصد از برج‌های عبوری موردنیاز انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبار به روز شده موردنیاز برای تکمیل طرح ویژه رینگ انتقال ابرکوه- مروست، 180 میلیارد تومان برآورد شده و سهم هریک از مشارکت‌کنندگان یک سوم است، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۲ این طرح به‌صورت کامل قابل بهره‌برداری باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا