نفت

توسعه و موفقیت در ازای کمتر شدن وابستگی به نفت

 رییس اتاق بازرگانی اهواز معتقد است می‌توان وابستگی اقتصاد کشور به نفت را تا کمترین حد ممکن کاهش داد.

به گزارش دیده بان انرژي و به نقل از  اکوانرژی؛ شهلا عموری، با اشاره به توسعه اقتصاد خوزستان و کشور بدون توجه به نفت اظهار کرد: استان خوزستان بدون ‌نفت نیز ظرفیت‌های بالایی برای تولید و صادرات دارد و در صورت بهبود فضای کسب‌ و کار و کاهش مشکلاتی که در حوزه تولید وجود دارد قطعا شاهد توسعه و رونق اقتصادی در خوزستان و به تبع آن در کشور خواهیم بود.

وی افزود: حدود ۸۰ درصد از نفت کشور در خوزستان تولید می‌شود اما اگر نفت را از معادلات اقتصادی استان حذف کنیم، خوزستان همچنان به واسطه وجود تولیدکنندگان عظیم در حوزه فولاد و پتروشیمی‌ها نقش بسیار موثری در اقتصاد کشور دارد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز با تاکید بر بهبود فضای کسب و کار برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان، گفت: اگر شرایط برای فعالیت و تولید در استان خوزستان به خوبی فراهم شود و از تولیدکنندگان و صادرکنندگان با روش‌های مختلف حمایت شود و فضای کسب و کار بهبود یابد، قطعا زمینه برای افزایش اثرگذاری این بخش‌ها در اقتصاد کشور بدون توجه به نفت فراهم خواهد شد.

عموری ادامه داد: توجه به صادرات محصولات غیرنفتی از استان به کشورهای همسایه از جمله عراق یکی از راهکارهایی است که می‌تواند علاوه بر کاهش نقش نفت در اقتصاد کشور و خوزستان، زمینه را برای افزایش فعالیت بخش‌های تولیدی در استان فراهم کند و این فعالان می‌توانند با نگاه صادرات محور علاوه بر ارزآوری و ایجاد اشتغال نقش بسیار تعیین کننده‌ای در اقتصاد کشور داشته باشند.

وی افزود: بخش عمده‌ای از مسیر توسعه اقتصادی و صادرات کشور دقیقا از مسیر توسعه روابط خارجی به ‌ویژه از مسیر توسعه روابط با همسایگان عبور می‌کند و در این زمینه رفع عمده موانع موجود از سوی دولت می‌تواند وابستگی اقتصاد کشور به نفت را به کمترین حد ممکن کاهش دهد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز گفت: ظرفیت‌های خوزستان در حوزه صنایع، معادن، کشاورزی و… ظرفیت‌های عظیمی هستند که نشان می‌دهد خوزستان بدون نفت نیز می‌تواند زمینه رشد و رونق اقتصادی کشور را فراهم کند اما باید موانع پیش روی این امر حذف شود و این امر نیازمند همکاری بیش از پیش دولت با بخش خصوصی است.

لینک کوتاه: https://didebanenergy.ir/?p=1507

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا