برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز: خاموشی نخواهیم داشت

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز گفت: مقرر شده همه ادارات در ساعت اداری، 30 درصد مصرف برق خود را کاهش دهند تا بتوانیم انرژی را به بخش های مولد و اقتصادی برسانیم.

به گزارش دیده بان انرژی و به نقل از پایگاه خبری دیده بان البرز؛ دکتر حسن کریمی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن قدردانی از همراهی شهروندان با این مجموعه گفت: در سال گذشته خط قرمزی ترسیم شد که مانند تابستان سال ۱۴۰۰، خاموشی خانگی نداشته باشیم و معابر، بازارها، کسبه، مشترکین خانگی و آب شرب دچار مشکل نشوند که این مهم محقق شد و موفق شدیم، پیک بار را بدون خاموشی گسترده پشت سر بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه تلاش های بسیاری صورت گرفته تا امسال نیز بتوانیم خط قرمز مذکور را رعایت کنیم و به این موفقیت دست یابیم، عنوان کرد: در استان البرز و شهر کرج به دلیل وابستگی بالای آب شرب به برق، به محض قطعی برق، با قطعی آب نیز مواجه می شویم، این در حالی است که با توجه به شرایط زندگی امروز و آپارتمان نشینی، برق حکم پایه و زیرساخت اصلی تمام فعالیت ها را دارد که این موضوع، نشان دهنده حساسیت و دشواری کار همکاران ماست.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز بیان کرد: در مجموعه صنعت برق، از زمان پایان برنامه های اجرایی پیک مصرف سال ۱۴۰۱، تلاش های بسیاری برای گذر موفق از پیک مصرف سال جاری صورت گرفت. در حوزه مدیریت بار و مصرف، از ۱۵ خرداد تا ۱۵ تیر ماه به عنوان زمان هشدار، از ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد به عنوان دوره اضطرار و از ۱۵ مرداد تا ۱۵ شهریور، به عنوان زمان و شرایط هشدار در نظر گرفته شده و برنامه های مربوطه در کل کشور، بر اساس این تقسیم بندی اجرا می شوند.

کریمی به مدار آمدن مولدهای صنایع، ادارات و حتی بخش تجاری را از جمله این برنامه ها دانست و مطرح کرد: در بخش صنعت مقرر شد مانند سال گذشته، همه صنایع و شرکت ها در شهرک های صنعتی استان، در هر هفته، فقط یک روز از ساعت ۱۱ الی ۲۳ مدیریت بار داشته باشند تا به قطعی برق نیاز نباشد که هماهنگی های لازم با اداره کل صمت، شرکت شهرک های صنعتی، حوزه استانداری و اتاق بازرگانی استان البرز صورت گرفته و این برنامه از ۱۵ خرداد عملیاتی شده است.

قطع برق تعدادی از ادارات به دلیل عدم صرفه جویی در مصرف برق

وی توضیح داد: در حوزه کشاورزی، مقرر شده در بخش پمپاژهای کشاورزی با تعرفه سه الف، در ۲۴ ساعت شبانه روز، پنج ساعت مدیریت و قطعی برق را اعمال کنیم و در ۱۹ ساعت باقیمانده آن ها بتوانند به صورت رایگان از برق استفاده کنند و با محدودیتی مواجه نشوند. وقتی در حوزه صنعت با این اهمیت، اعمال محدودیت می کنیم، در بخش اداری نیز دستگاه های اجرایی باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند زیرا با صرفه جویی در مصرف می توانیم به صنعت، کشاورزی و رفاه و اقتصاد مردم کمک کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز خاطرنشان کرد: در بخش اداری نیز مقرر شده همه ادارات در ساعت اداری، ۳۰ درصد نسبت به مصرف خود در سال ۱۴۰۰ صرفه جویی داشته باشند و در ساعات پس از زمان اداری نیز، مصرف خود را نسبت به زمان صبح، ۶۰ درصد کاهش دهند. در مدار بودن سیستم های سرمایشی از نوع یکپارچه و کولرهای مجزا در اتاق های مختلف در بخش اداری در تایم بعدازظهر، موجب اتلاف انرژی می شود و به دیگر بخش ها نیز آسیب می زند.

کریمی با اشاره به اینکه در هفته گذشته، برق تعدادی از ادارات استان البرز به دلیل عدم رعایت این موضوع قطع شد، اظهار کرد: این امر از سوی مدیریت ارشد استان و هیئت وزیران ابلاغ شده و رصد آن نیز صورت می گیرد و همه تاکید دارند که مصرف برق در بخش اداری به شدت کنترل شود تا بتوانیم انرژی را به بخش های مولد و اقتصادی برسانیم. هیچ برنامه خاموشی برای تابستان امسال نداریم و هر روز حتی در ایام تعطیل، کنترل و پایش مصرف برق در بخش های مختلف در مرکز پایش انرژی صورت می گیرد.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص خاموشی در اتوبان تشریح کرد: تلاش های بسیاری صورت گرفت تا بتوانیم در حوزه روشنایی تحولی را در استان البرز ایجاد کنیم؛ اقداماتی نیز در حال انجام هستند که به محض نهایی و منجر به انعقاد قرارداد شدن، اطلاع رسانی خواهند شد اما تامین روشنایی اتوبان، پل ها و پارک ها بر عهده شرکت برق نیست و متولی این امر، شرکت آزادراه ها و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هستند؛ ما نیز با آن ها تعامل داریم و امور مربوطه را رصد می کنیم.

اجرای طرح ۱ مساوی با ۲۰ به منظور صرفه جویی در مصرف برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز با تاکید بر اینکه همه باید دست به دست هم دهیم تا تنگناهای انرژی را پشت سر بگذاریم، به اجرای طرح یک مساوی با ۵ در سال گذشته به منظور پاداش صرفه جویی در بخش خانگی خبر داد و افزود: امسال نیز طرح ۱ مساوی با ۲۰ به منظور صرفه جویی در بخش خانگی اجرا می شود. هدف ما از کاهش مصرف برق، کمک به خزانه دولت و بخش های مولد اقتصادی است که نقش اصحاب رسانه در آگاه سازی مردم در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

کریمی با اشاره به افزایش آمار سرقت تجهیزات برق در جامعه عنوان کرد: زمانی که یک پست برق، ترانس یا کابل برق به سرقت می رود، بسیاری از مردم با مشکل بی برقی مواجه می شوند و ممکن است از دلیل آن اطلاع نداشته باشند و تعمیر این تجهیزات به صورت فوری امری دشوار است. با توجه به اینکه بالاترین تورم در بخش فلزات بوده و مصرف حداکثری شرکت برق نیز در این حوزه است، این موضوع فشار بیشتری را بر دستگاه های خدمت رسان مانند شرکت برق وارد می کند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب قانون بودجه سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، شرکت های خدمات رسان موظف به ارائه خدمات در داخل محدوده بافت شهر و روستا هستند و نمی توانند برای واگذاری انشعاب به املاک خارج از این بافت، مجوزی صادر کنند. این موضوع در اختیار جهاد کشاورزی و شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی است؛ محدودیت واگذاری انشعاب در این زمینه به منظور جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در نظر گرفته شده است که البته بیشترین آسیب در این بخش متوجه شرکت برق می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز با بیان اینکه به جهت تبعیت از قوانین بالادستی و مجوزهای قانونی امکان واگذاری انشعاب قانونی در خارج از بافت شهری و روستایی وجود ندارد، اذعان کرد: بخش روشنایی در موارد بسیاری مورد ظلم واقع می شود زیرا عده ای برای آسیب زدن به شرایط عمومی جامعه، روشنایی معابر را مزاحم خود می دانند و اقدام به اعمال خاموشی از طریق آسیب به تجهیزات و سرقت آن ها می کنند. در این راستا وظیفه ما بررسی و رفع سریع این موارد است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا